Mietimme eilen mieheni kanssa, miten paljon kaikkea meille on sattunut viimeisen reilun puolen vuoden aikana:

  • Heinäkuussa teimme positiivisen raskaustestin ja valmistauduimme häihin
  • Elokuussa menimme naimisiin ja ostimme omakotitalon Vehmaalta
  • Syyskuussa muutimme pois Turusta ja teimme pintaremonttia uuteen kotiin töiden ohessa
  • Loka-marraskuu meni töissä, remontissa ja jouluun valmistautumisessa
  • Joulukuussa järjestimme jouluaaton vieton ja ruokailun, johon oli kutsuttu molempien vanhemmat ja sisarukset perheineen
  • Tammikuussa alkoi äitiyslomani ja Jani sai mielenrauhan, kun en enää ajanut autolla pitkiä, kapeita, pimeitä ja liukkaita teitä töihin. Lisäksi Janille soitettiin toisesta firmasta ja pyydettiin tulemaan keskustelemaan josko hänm haluaisi vaihtaa työpaikkaa.
  • Helmikuussa Jani aloittaa uudessa työpaikassa, jossa ei enää ole ilta- eikä lauantaityövuoroja. Ja lapsen pitäisi syntyä 28.2.

Oli muuten aika mielenkiintoinen sattuma tuo mieheni uusi työ. Olimme viikonloppuna jutelleet siitä, miten harmi on, kun Janilla on vaihtuvat työvuorot ja päivät, ja töitäkin joka toinen lauantai. Ei se ennen haitannut, mútta nyt kun vauva tulee, olisi mukavampaa kun meillä molemmilla olisi säännölliset ja selkeät työajat.

Ja sitten tiistaina Jani saa työpuhelimeensa puhelun, jossa häntä pyydetän tulemaan edes keskustelemaan mahdollisesta työpaikan vaihdosta ja siitä mitä heillä olisi tarjota. Jani ei siis itse ole mihinkään muualle töihin hakenut.

Torstai aamuna Jani sitten meni kuuntelemaan mitä he voisivat hänelle tarjota. Vaikka palkka ja toimenkuva ei oikeastaan muutu, heillä oli tarjota paljon paremmat kiinteät työajat. Eikä isyysloman pitäminenkään heti alkuun ollut mikään ongelma heille. Näin ollen hän irtisanoi itsensä vanhasta työstään ja aloittaa uuden keskiviikkona. Ehtii siis kivasti olemaan kanssani alkuviikosta kotona ja tekemään hieman lisää remonttia.


Tänään alkaisi sitten kesäteatterin harjoituksen ensi kesää varten. Haluaisin niin kovasti olla tässä mukana, tänä vuonna Ruskon kesäteatteri esittää Lumikki ja 7 kääpiötä. Mutta vauvan kanssa en oikein uskalla tänä kesänä tähän projektiin sitoutua. Eikä olisi kivaa raahata pientä parkaa kesäkuuhun asti pari kertaa viikossa harjoituksiin Vehmaalta Ruskolle. Ehkä sitten ensi vuonna.