Olipa ihana viikonloppu, kun Jani ei ollut töissä. Lauantaina hän vei mut Turkuun ostamaan/tilaamaan puuttuvat tehosteseinätapetit keittiöön ja Iineksen huoneeseen. Keittiöön tulee Vallilan New England malliston valkoinen kohokuviolla oleva tiiliseinä tapetti, jossa on harmaata tehosteena.

tapetti-normal.jpg

Iines (meidän pieni Disney-tyttö) saa muistaakseni Sundbergin Disney mallistosta Helinä-keiju tapetin.

tapetti3-normal.jpg

Tapetti ostojen jälkeen siirryimme Skanssiin syömään ja nähtiin jo ennen sisäänpääsyä parkkihallissa tuttuja. Oli mukavaa vaihtaa kuulumisia ihan kasvotusten.


Muuten viikonloppu kului sitten kotosalla. Mä lepäilin ja Jani remppasi vierasvessaa. Se onkin tällä hetkellä ainoa "huone", jonka remonttiin en ole vaikuttanut millään tavalla. Jani on saanut ihan itse päättää millaisen siitä tekee. Hänen suunnitelmansa mukaan siihen tulee Tumman ruskeasta puusta lattia ja katto. Seiniin Jani laittoi jo valkoisen kohokuviotapetin, jonka hän vielä maalaa valkoisella maalilla, jotta se olisi paremmin kosteutta kestävä. Vessan kalusteiksi ostamme valkoisen pienen neliskulmaisen lavuaarin, jonka alle tulee allaskaappi, lisäksi tietysti peili, sekä valkoisen pytyn. Lavuaarin ja peilin välisen tilaan hän aikoo laittaa valkoisen kiiltäväpintaisen laatoituksen.

Minä sitten sisustan valmiin tilan. Pitää löytää sopiva valkoinen pikkumatto, jossa olisi tummanruskealla jokin koristekuvio. Lisäksi pitää löytää maton väreihin ja kuviointiin sopivat käsipyyhkeet. Lavuaarin reunalle haluan oikean värisen saippuapullon lisäksi muutaman ruskean sileäpintaisen koristekiven.


Tänään olin erityisen viitseliäs, leivoin itse leipää. Etsin netistä helpon ohjeen, jonka mukaan sitten leivoin. Ihanan helppoa, kun kaikki ainekset vain sekoitettiin yhteen, taikina kohotettiin ja sitten vain taikina vuokaan ja uuniin.

Leipä oli sen verran hyvää, että söin siitä 1/3 hetken jäähdyteltyäni tuoretta leipää. Pitänee etsiä kyseinen ohje uudelleen netistä ja kirjoittaa ylös, sillä tätä voisi kyllä tehdä uudestaankin.


Huomenna olisi taas neuvola päivä. Taas sitten katsotaan paljon olen lihonnut jne. Samalla pitänee kysyä mistä mahtaa johtua, että mun ranteet särkevät.


Pakko myöntää, et me Janin kanssa odotetaan jo malttamattomina et tyttö syntyis niin nähtäisiin minkäs näköinen tytöntyllerö tää meiän pallero oikeen on. Jännittää kyl hieman et kumman piirteitä Iineksessä on enemmän. Jani on aivan varma et se tulee äitiinsä ja on näin ollen maailman kaunein vauva, mut se taitaa olla hitusen puolueellinen mielipide.