On se kumma, et kun lähipiirissä on vauvoja, alkaa itsekkin katsella kaikkea ihanaa vauvasälää mitä kaupoissa on. Pian huomaa miettivänsä, et tollaisen ja tälläisen mä voisin haluta sitten joskus omalle vauvalle. Eikä mene kauaa, kun huomaa miettivänsä tosissaan, et pitäiskö ostaa joitain oikein ihania vaatteita, leluja yms. jo etukäteen jotta varmasti saisi sellaiset sitten joskus omalle muksulle.

Tänään jälleen asiaa miettiessäni, kysyin Janilta, mitä hän ajattelee siitä että ostaisin ison muovisen säilytyslaatikon portaiden alle, johon voisin ostella kaikkea ihanaa vauva tavaraa, jo etukäteen. Ei taida olla yllätys, että ideani tyrmättiin täysin. Eihän sitä edes tiedä saadaanko koskaan mitään vauvaa. Mutta kuulemma sinä päivänä kun teen positiivisen testin, saan mennä ostamaan laatikkoni ja ostella sen sisään kaikken haluamani. Mutta yhtään aikaisemmin en.

Täytynee siis unohtaa kaikki ajatukset vauvoista ja kiertää kaikki vauvojen tavaraa sisältävät paikat kaukaa. Ainakin seuraavat pari vuotta. Katsotaan sitten uudestaan, jos katsotaan.