Nyt loppuraskauden aikana, mulla on toisinaan ollut pikku supistuksia, pääasiallisesti kivuttomia. No, eilen illalla sitten kun ajoin autolla kotiin päin. Mun oli ihan pakko pysähtyä kesken kaiken mottoritien reunaan kun sain yhtäkkiä niin viiltävän kivuliaan supistuksen et tuli kyyneleet silmiin. Siinä sitä sitten oltiin tienreunassa muutaman miinutin verran ennen kuin olo helpotti niin et pystyi jatkamaan matkaa. Pari pienenpää supistusta tuli yhä autoa ajaessa, mut ne meni ohi ihan ok.
Eli kotiin päästyämme menin sitten lepäämään, mutta siitä huolimatta yhä supisteli, olivat kyllä pääsääntöisesti kivuttomia, mutta kestivät aina yllättävän pitkään. Supistusten lisäksi alaselkä särki aika ilkeästi. Lopulta nukahdin kaikesta huolimatta joskus 11 jälkeen.
Heräsin sitten 3 aikaan vessahätään, ja silloin vatsani oli niin kipeä etten meinannut päästä ylös sängystä. Kun lopulta sain kammettua itseni ylös, oli pakko kävellä kumarassa vessaan ja takaisin, kun en kivun vuoksi saanut itseäni suoraksi. Ja sänkyyn päästyäni vedin jalat mahd. ylös ja koukkuun jotta sattuisi hieman vähemmän. Lopulta nukahdin ennen 4, sillä mieheni heräsi silloin ja kertoi minun nukkuneen.
Aamulla heräsin ennen 7 ja selkä ja masu olivat yhä kipeänä, joten mieheni käski mun levätä 8 asti, jolloin sitten soitin itselleni ajan lääkärille.
 
Tällä hetkellä selkäkipu on ihan siedettävä, mutta mahaa pistelee eikä Iineksen potkunyrkkeily ainakaan tilannetta paranna. Lisäksi oikea käteni on taas puutunut tunnottomaksi. Niin käy yhä vaan useammin ja useammin, voiko tämä todella johtua raskaudesta? Pitänee kysyä lääkäriltä.

10.30 olis sitten lääkäri, katsotaan mitä se asiaan sanoo.