Ala-aulan portaiden vierestä pääsee olohuoneesemme. Olemme ns. jakaneet sen värien avulla kahteen osaan: tv-tila ja luku- ja tietokonenurkkaus.

Tv-tila sijaitsee ulko-ovelta katsoen asunnon vasemmalla puolella.

IMG_2842.JPG

Lattialla makoilee mieheni Leonberginkoira Rexi.

IMG_2843.JPG

Seinällä olevat mustat Ikean Lack-hyllyt olivat yllättävän helpot asentaa. Tällä hetkellä hyllyillä ei paljoa tavaraa ole, mutta kyllä se kohta jo täyttyy.. Sohvalla oleva iso vihreä käärme on lapsuuteni ensimmäinen Ikea ostos.

IMG_2845.JPG

Harmaan kulmaverhon yllä olevassa laudassa roikkuva metallikukka on tuliainen muistaakseni Isosta Britanniasta. Kaiuttuminen päällä olevan nallen sain yllätyksenä mieheltani tämän käydessä pikaisesti puolestani lähikaupassa.

IMG_2846.JPG

Kynttilä asetelma pöydänkulmalla on itse suunniteltu. Reunalla isoja lasikiviä ja keskellä vaaleanvihreää koriste hiekkaa, jonka päällä vaaleansininen lasinen tuikkukulho. Asetelman takana olevat viherkasvit mieheni halusi ostaa Anttilan Kodin 1:stä käydessämme etsimässä verhoja makuuhuoneeseen. Vieressä olevan kaiuttinen vieressä, verhojen takaa löytyy ovi takapihalle.

Olohuoneen toisella puolella oleva luku- ja tietokone-nurkkaus näyttää sitten tältä:

IMG_2847.JPG

Takapihalle johtavan oven vierstä löytyy bambuhyllykkö, jossa pidän esillä manga-sarjakuvia. Punaisen vuodesohvan päällä on vanha nukke ja isoisoäitini minulle ja siskolleni kutomat keltaiset nallekarhut.

IMG_2848.JPG

Sohvan ja tietokonepöydän välissä olevassa lipastossa säilytän leimasin, kortti ja 3D-kuviin liittyvät askartelutavarat. Tietokonepöydän hyllynpäällä olevan morsian-posliininukke on tuliainen Ruotsista.