Näkymä asuntomme pikkueteisen sisäovelta. Pikkueteisen sisäoven takaa aukeaa ns. isompi eteinen, jota myös ala-aulaksi kutsutaan. Suoraan edessä näkyy pieni pala olohuonetta. Vasemmalta puolelta löytyy oviaukko keittiöön. Ja oikealla puolella portaat ylös, vaatekaappi, sekä alakerran wc. Portaiden alla on laatikollinen kenkiäni, sekä muutama peli.

IMG_2837.JPG

Portaiden ja vaatekaapin välissä on lipasto, joka toistaiseksi sisältää suuren määrän kaikenlaista skräppäystarviketta. Yleensä kenkäteline ei ole lipaston edessä, vaan pikkueteisessä.

IMG_2831.JPG

Vaatekaapin vierestä siis pääsi alakerran wc-tiloihin. Vaatekaapin päällä olevalla tyhjällä tilalla on vaihteleva ulkonäkö. Kylmään aikaan sen päällä on laatikoita joissa on pipot, hanskat, kaulahuivit yms. ja lämpimään aikaan siellä pidetään moottoripyöräkypäriä. Nyt ne ovat piilossa vaatekaapin Wc:tä lähinnä olevan oven takana olevilla hyllyillä. Laatikot ja kypärät siis vaihtavat paikkojaan keskenään sään mukaan.

Wc:n ja eteisen oven välissä oleva seinä näytti aluksi hyvin tylsältä, joten Janin kanssa päätimme piristää sitä pienillä tauluillani. Vaaleutensa vuoksi wc, sai piristystä vihreästä.

IMG_2830.JPG

Ja seinille vihreän kaveriksi laitettiin muutamia orgidean kukkia.

IMG_2825.JPGIMG_2828.JPG