Jani siis piti maanataina ja tiistaina pienen loman mun kanssani. Maanantaina me vain oltiin kotosalla tekemättä oikein mitään, kunnes lähdettiin käymään kahvilla mun porukoideni luona. Siellä sitten tuli puheeksi uutisissakin paljon esillä ollut uusi Viking Linen laiva. Vitsinä sitten heitin Janille, et pitäiskö meidän mennä katsahtamaan se laiva. Jani innostui ideasta heti ja pisti tuulemaan; soitti ja kysyi onko illan lähdöllä yhtään hyttiä vapaana, sieltä sitten löytyi kuin löytyikin 1 vapaa hytti parivuoteella 8-kerroksessa. Jani otti sen heti sitten meille ja sitten lähdimmekin aika pikaiseen ajamaan Turusta kotiin hakemaan hieman vaihtovaatetta mukaan.

Pikaisen pakkaamisen jälkeen ajoimme takaisin porukoilleni, jonne sitten jätimme automme. Isukkini siis heitti meidän satamaan.


Ainakin näin selvinpäin ja viikolla laivalla ollessa meillä oli tosi mukavaa. Kierreltiin ja ihasteltiin laivaa ja laivalla olleet mummot ihasteli mun massua. Saatiin ihan tajuttomasti onnitteluja tuntemattomilta symppismummoilta.

IMG_2754-normal.jpg

Ruokapaikat laivalla olivat tyylikkäästi toteutettuja ja niin leivonnaiset kuin ruokakin aivan ihan herkullista. Seisovassa pöydässä vedin ihan hillittömän määrän kermaperunoita (kyllä raskaus on saanut mut todella himoitsemaan perunaa) ja Jani nauroi vieressä mun perunahimolle.

Kävimme TaxFree-myymälässä mm. täydentämässä hieman Janin baarikaappia varpajaisia varten, samalla Jani osti vaniljasikareita samaan tilaisuuteen. Itse taas ostin meille ison kansan nannaa kotiin yhteisiä herkkuhetkiä ajatellen.

IMG_2725-normal.jpg

Illalla kävimme katsomassa Anne Mattilan keikan ja samalla nautin laivan alkoholittomista mehudrinkeistä.

IMG_2715-normal.jpg

Ja pakko kehua et hytti oli tosi söpö ja sänky ihana! Jopa Jani nukkui 9 tunnin yöunet, enkä mäkään herännyt kuin kerran yön aikana vessareissulle.

Toki koko ikäni itsekkin laulaneena, menin sitten laulamaan karaokea. Valitsin kappaleeksi Lazzarellan, joka sai muutaman vanhan parin tanssimaan, sekä muutaman mummon kyynelehtimään. Mummot tulivat vielä myöhemmin laivan käytävilläkin kehumaan miten ihanasti lauloin. Jani sanoi et mun laulamiseni sekä kuulosti hyvältä et näytti helpolta, vaikka ison mahani kanssa lauloinkin ja hän tietää miten vatsani painaa keuhkoja ja palleaa kun ollaan jo rv. 36+5. Onneksi laulaminen ei ole vielä missään kohtaan tehnyt pahaa.

IMG_2719-normal.jpg

Jani olisi halunut ostaa mulle sieltä laivan Spa:sta kasvo- ja jalkahoidon, kun kuulemma kaipaan hieman hemmottelua, mutta tälläkertaa jätin välistä. Olo on muutenkin tukala, varsinkin jos on paikoillaan eikä pysty vaihtelemaan asentoaan. Katsotaan uudestaan sitten kun Iines on syntynyt. Sitten otan kyllä mielelläni vastaan kaiken mahdollisen hemmottelun.


Niin ja eilen iltapäivällä kävin taas neuvolassa. Tyttö kasvaa hienosti (ja samoin mun massu). Raskausarpia on tullut viimeaikoina aika reippaasti navan ympärille, mut se kuuluu nyt tähän toimenkuvaan :D

Neuvolan täti sanos heti kun menin sisälle, et mun maha on jo tosi alkaalla, mut tutkittuaan totes ettei tyttö ole vielä täysin laskeutunut ja kiinnittynyt vielä. Tosin sanoi myös et voi olla et tyttö laskeutuu viimeiset sentit vasta synnytyksen alettua.

Eilen illalla olin jo hetken aivan varma, et yöllä tulee lähtö, kun mulla oli ennen nukkumaan menoa kivuttomien supistusten lisäksi myös 11 todella kivuliasta supistusta. Mut tällä sitä yhä ollaan yhtenä osana kotosalla. Ja tänään on ollut vain kivuttomia supistuksia. Odotus siis jatkuu yhä.