Täällä sitä ollaan yhä samassa tilassa kotosalla. Hieman meinaa aika käydä pitkäksi näinä päivinä kun Jani on töissä.

Eilen (sunnuntaina) olikin paljon mukavampaa kun Jani ja appiukko tekivät koko päivän remonttia. Mulla oli kivasti puheseuraa, sekä katseltavaa.

On se ihanaa kun koti valmistuu, hitaasti mutta varmasti. Nyt on ison eteinen (tunnetaan myös nimellä kuraeteinen) saanut tapetin ja seinämaalin lisäksi uuden muovimaton lattialle, vaatekaapin ja lipaston. Enää pitää ostaa värimaailmaan sopiva vaatepuu, matto, kenkäteline, verhot sekä rahi. Ja silti jää yhä tilaa pakastimelle, sekä yhdistelmävaunuille.

Tässä muutama kuva kehityksestä:

IMG_2659-normal.jpg

IMG_2667-normal.jpg

IMG_2691-normal.jpg

IMG_2693-normal.jpg

IMG_2694-normal.jpg

IMG_2703-normal.jpg

Vielä pitää tehdä uusille käyttövesiputkille kotelo, sekä laittaa listat paikoilleen.

Miehet saivat eilen myös tyhjennyttyä vaatehuoneen ja purettua sieltä vanhat sitruunakeltaiset hyllyt pois. Sitten he maalasivat seinät ja katon pariin kertaan, jotta saivat vanhan keltaisen maalipinnan peitettyä uuden valkoisen maalin alle. Lopuksi he sovittivat ja liimasivat paikoilleen uuden vaalean muovimaton lattiaan. Vaatehuoneesta tuli vaaleiden pintojen myötä huomattavasti isomman oloinen. Jani aikoo lisäksi asentaa ison peilin vaatehuoneen peräseinälle antamaan lisää tilan tuntua. Enää pitää hakea kaupasta uudet hyllyt, vetokorit yms. ja asentaa ne paikoilleen, sekä tietysti katto- ja lattialistat.

Tässä kuvia muutoksesta:

IMG_2509-normal.jpg

IMG_2672-normal.jpg

IMG_2689-normal.jpg

IMG_2700-normal.jpg


Tänä aamuna herättiin Janin kanssa ihan liian aikaisin, kun Jani oli unohtanut työpuhelimeen äänet päälle, ja joku soitti siihen pirun aikaisin. Tulipahan sitten syötyä yhdessä aamupalaa ja samalla suunniteltua remontin etenemistä. Lisäksi sain Janin ripustamaan eteisaulaan Kaj Stenvallin Helvetin hyvää huomenta! -palapelistä kokoamani ja kehystämäni taulun.

IMG_2706-normal.jpg

Tänään ja huomenna olen vain yksin kotosalla, mutta keskiviikkona Jani jää kanssani kotiin, kun meillä on puoliltapäivin ultra-aika Uudessakaupungissa. Nyt saamme sitten tietää tytön sen hetkisen koon, sekä arvion  koosta laskettunaikana ja suosituksen synnytystavasta. Samalla reissulla käymme myös hakemassa uuden ajokorttini paikalliselta Poliisilaitokselta. Lisäksi kierrämme paikallisissa kaupoissa etsimässä sopivia mattoja ja kalusteita kotiimme.